Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



-ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΩΣ ΠΗΓΗ ΣΟΦΙΑΣ
-ΕΠΕΙΔΗ  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ
 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
-ΕΠΕΙΔΗ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
   ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 9/09/2014 


Αποφασίσαμε, όλοι  εμείς οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, την απομάκρυνση της κεραίας  κινητής  τηλεφωνίας, η οποία είχε τοποθετηθεί, με μίσθωμα, στην σκεπή διώροφης ημιτελούς οικοδομής, στην περιοχή του Ζαγαρά, πάνω από την Ταμπάχνα.
Η αταλάντευτη αποφασιστικότητα όλων και οι συντονισμένες προσπάθειές μας  προς κάθε κατεύθυνση (από την συλλογή υπογραφών, την δημοσιοποίηση του προβλήματος, την εμπλοκή υπηρεσιών, φορέων κ.α)  έφερε γρήγορα το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Την Δευτέρα  8/09/2014 συνεργείο, αποτελούμενο από πέντε (5) άτομα, προχώρησε σε αποξήλωση - αποσύνδεση των μηχανημάτων, καλωδίων και όλων των εξαρτημάτων που βρίσκονταν τόσο κάτω από την σκεπή του κτηρίου όσο και μέσα στην  ψεύτικη καμινάδα, η οποία ξηλώθηκε εντελώς. Εργάσθηκαν από το πρωί  μέχρι αργά το μεσημέρι οπότε και απεχώρησαν με φορτηγό όπου είχαν φορτώσει  τον παραπάνω εξοπλισμό. Νιώθουμε ικανοποιημένοι.                   
Η Δημόσια υγεία είναι αγαθό και πρέπει να προστατευθεί.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουμε κεραίες, δεν θέλουμε ασύρματη επικοινωνία,   δεν θέλουμε 4G, δεν θέλουμε 3G, δεν θέλουμε  τηλεόραση, video  και internet στο κινητό μας .                                                                   

                                                                                                             Οι κάτοικοι




Δεν υπάρχουν σχόλια: