Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τροφώνια 2014 - Ακύρωση παραστάσεων

Λιβαδειά, 12 Αυγούστου 2014

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2014 – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Ο Δήμος Λεβαδέων σας ενημερώνει για τις ακόλουθες ακυρώσεις παραστάσεων που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των Τροφωνίων 2014:
  1. Με ευθύνη των συντελεστών της ακυρώνεται η θεατρική παράσταση «Σ’ αγαπώ αλλά… Το Διαζύγιο» που είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014.
  2. Ακυρώνεται η συναυλία της Ελένης Βιτάλη, η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, λόγω αιφνίδιας εκτροπής της υγείας της κας Βιτάλη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρείας: «Με λύπη μας ανακοινώνουμε τη ματαίωση της καλοκαιρινής περιοδείας της Ελένης Βιτάλη, σε Κύπρο και Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας που οφείλονται σε αιφνίδια εκτροπή της υγείας της. Σύμφωνα, με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κα Βιτάλη βρέθηκε να πάσχει από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, επεισόδια αναγωγών και εισροφήσεων γαστρικού περιεχομένου. Συνέπεια των επεισοδίων συνέβη χημική λαρυγγίτιδα και ψευδοπολύποδες των φωνητικών χορδών. Συνεστήθη φαρμακευτική αγωγή, αφωνία επί ένα (1) μήνα και επανεξέταση. Στην περίπτωση που η φαρμακευτική αγωγή δεν αποδώσει, προτείνεται και χειρουργική αντιμετώπιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: