Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα» της Θήβας για τις εκλογές

Δελτίο τύπου για τις δημοτικές εκλογές

Το«ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΗΒΑΣ» στηριζόμενο στις θέσεις του, στην πολιτική του και στη δυναμική σχέση που απέκτησε με την κοινωνία, έδωσε έναν ωραίο, έντιμο και κυρίως καθαρό αγώνα, με αποκλειστικό σκοπό την προσφορά στην πόλη μας. Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντήσαμε, με όρεξη και θέληση ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας και θα τον συνεχίσουμε με σθένος μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
                                                                                                                                                                                                                                         Φωτογραφία από τη Γενική Συνέλευση της Τρίτης, 20 Μαΐου.

Το αποτέλεσμα του των εκλογών στο Δήμο μας δίνει τη δυνατότητα να εργαστούμε από ισχυρή θέση για την πρόοδο του τόπου μας, για την υποστήριξη του κάθε δημότη στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζει. Ευχαριστούμε όλους τους δημότες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Να είναι όλοι τους σίγουροι ότι δε θα τους διαψεύσουμε, ότι μαζί θα αγωνιστούμε για τον τόπο και τη ζωή μας. Σε ότι αφορά τη στήριξη ή μη κάποιου συνδυασμού στο 2ο γύρο , την ερχόμενη Κυριακή, η γενική συνέλευση της παράταξης ξεκαθαρίζει ότι δε δίνει τη στήριξή της σε κανέναν από τους δύο μονομάχους, αφού η ταύτιση τους σε συντηρητική κατεύθυνση και υπεράσπιση ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος του συλλογικού συμφέροντος του Δήμου ήταν ολοφάνερη και αποδείχτηκε σε όλη τη θητεία του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου αλλά και στην προεκλογική περίοδο. Η παράταξή μας διαφοροποιείται από τις λογικές του χθες στις οποίες ασκούνται άλλες παρατάξεις που θεωρούν ότι μπορούν ακόμα και τώρα να χειραγωγούν και να μετακινούν τους ψηφοφόρους τους προς οποιαδήποτε κατεύθυνση τους βολεύει κάθε φορά. Ο λαός του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει μόνος του.


Παραμένουμε πιστοί στις αρχές της παράταξής μας για μια ριζική αλλαγή πολιτικής κουλτούρας στην πόλη μας. Θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι ο μοναδικός δρόμος που θα οδηγήσει τη Θήβα στο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: