Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στηρίζουν τους ΜΠ και ΜΠ στη Βοιωτία;


Μαθαίνουμε ότι, τοπικά στελέχη, (ορισμένα κι όχι όλα), που ακόμη και τώρα παίρνουν γραμμή από τον Βενιζέλο, αφού χτύπησαν κι έφαγαν πόρτα από την αριστερά, ακολουθούν τελικά τη Φανή και τους λοιπούς, που πριν δύο μήνες κατήγγειλαν με δελτία τύπου.

Φαίνεται ότι κανείς δεν ήθελε τέτοια βαρίδια μαζί του, εκτός από τον Μπακογιάννη που έκανε την ανάγκη (απογοητευτικές δημοσκοπήσεις) φιλότιμο.

Έτσι λοιπόν κι ενόψει της επίσκεψής του (ΜΠ) στη Λιβαδειά, ορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ καλούν στη συγκέντρωσή του, μήπως κι ανασκευαστούν τα πρόσφατα ρεζιλίκια.

Δυστυχώς γι’ αυτούς τρώνε και πάλι πόρτα. Οι δημοκράτες πολίτες που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τους αντιμετωπίζουν όπως και την πρώην συντρόφισσά τους: τους γυρίζουν την πλάτη.

Παράλληλα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κυβερνητικός βουλευτής από τη Λιβαδειά, έριξε γραμμή σε Αλίαρτο και περίχωρα, να ψηφιστεί – για να διασωθεί από το διασυρμό, ο Μπακομήτρος (ΜΠ).

Δεν γνωρίζουμε αν η γραμμή έπεσε πριν ή μετά τη συνάντηση του βουλευτή με τον πρώην πρωθυπουργό στον Καρακόλιθο προχθές, ξέρουμε όμως ότι έχει προκαλέσει ερωτήματα και αγανάκτηση τους εναπομείναντες γαλάζιους ψηφοφόρους της περιοχής.

Φαίνεται πως ότι και να λένε τα κουκιά δεν τους βγαίνουν με τίποτα, η συντριβή τους σε όλες τις κάλπες είναι βέβαιη.

Σε παρέα που κουβεντιάζονταν τα παραπάνω ακούσαμε κι αυτό: όσοι Πασοκτζήδες πήγαν στον Μπακογιάννη, να σταθούν μπροστά στον καθρέφτη τους και αφού αντικαταστήσουν τη λέξη «της» με το «τους», να διαβάσουν την πρόσφατη ανακοίνωση που είχαν βγάλει: 
«….. με την σημερινή της επιλογή καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι αρχές και αξίες όπως συνέπεια, αξιοπρέπεια, σεβασμός στον πολίτη και την κοινωνία απουσιάζουν από το λεξιλόγιο της, που δεν ήταν ποτέ πολιτικό, αλλά είχε την λογική της ιδιοτέλειας και των δημοσίων σχέσεων….
Η κοινωνία της Λιβαδειάς και οι πολίτες της Βοιωτίας, παρόμοιες συμπεριφορές κατά το παρελθόν τις αντιμετώπισαν πρωτίστως με περιφρόνηση. Το ίδιο θα πράξει και σήμερα».
Καληνύχτα σύντροφοι, 

ο Βενιζέλος σας θέλει για παρέα στο ταξίδι που έχει ήδη ξεκινήσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω θελει να διοκησουν τον τοπο οΠατρας,Λαμπροπουλος,Μακροπουλοςδεν θα στηριξει Μπακομητρο ο Κουτσουμπας.Ερχονταιοι εκλογες????