Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο τύπου απο την Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με αφορμή την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στη Λιβαδειά η Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η κυβέρνηση της Ν.Δ και ο κ. Καραμανλής αντί να σιωπούν, αφού δεν έβαλαν ούτε ένα λιθαράκι στο Νομό μας, έχουν το θράσος να κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ υποτιμώντας παράλληλα και την νοημοσύνη των Βοιωτών. Των Βοιωτών που γνωρίζουν καλά ότι τα μεγάλα έργα έγιναν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτηριστικά αναφέρω τα δύο μεγάλα νοσοκομεία του Νομού μας αλλά και όλα εκείνα τα έργα, μικρά και μεγάλα, που άλλαξαν την φυσιογνωμία του τόπου μας και έδωσαν άλλη διάσταση στην καθημερινότητα του πολίτη.
Δυστυχώς ο κ. Kαραμανλής επιχείρησε χθες, ξεδιπλώνοντας τα επικοινωνιακά του τρικ, να κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ χωρίς ωστόσο να πει ούτε μια κουβέντα για το τι έκανε για τον Νομό μας και τη χώρα τα πεντέμισι χρόνια παραμονής της Ν.Δ στην εξουσία.
Δεν ακούσαμε κουβέντα για την στελέχωση των νοσοκομείων. Αντ’ αυτού ο κ. Καραμανλής ήρθε στη Βοιωτία να μας ενημερώσει για το νοσοκομείο της Χαλκίδας. Το ίδιο έκανε και με τον προαστιακό. Δεν υπήρξε καμία αναφορά για το πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του στη Βοιωτία.Μίλησε για το μουσείο της Χαιρώνειας. Καμία κουβέντα για το μουσείο της Θήβας όπου απαιτούνται ακόμη περίπου 3 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση των εργασιών.
Επίσης, ούτε λέξη για την αναβάθμιση των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο Νομό με την ίδρυση και λειτουργία νέων τμημάτων απαραίτητων για την ανάπτυξη του Νομού.
Ακούσαμε τον κ. Καραμανλή να λέει ότι η Ν.Δ καθάρισε τον Ασωπό!!!!
Όχι άλλη κοροϊδία, όχι άλλος εμπαιγμός προς τους Βοιωτούς.
Ήρθε η ώρα αυτή η κυβέρνηση να πάει σπίτι της. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να μας αδειάσει τη γωνιά.Σε αντίθεση με την Ν.Δ, το όραμα του ΠΑΣΟΚ είναι να πάει μπροστά ο τόπος μας.
Η χώρα μας δεν μπορεί να περιμένει. Πρέπει να γίνει το σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος με σύγχρονες δομές και σεβασμό στον πολίτη.
Στις 4 Οκτωβρίου χρειαζόμαστε μια ισχυρή λαϊκή εντολή!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη καλά το δελτίο τύπου, αλλά τη φωτογραφία γιατί την βάλατε;
Σε λίγο θα την βλέπουμε και στον ύπνο μας.
Φυλλάδια, εφημερίδες, ειδήσεις, ιστολόγια έχουν γεμίσει απο Βάσω.
Συνήθως βάζετε φωτογραφίες με κάποια αισθητική ή σημασία ή χιούμορ. Όχι απλώς φάτσες και μάλιστα απο αυτές που έχουν γέμίσει τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Βάσω πες αλεύρι, ο Ηλέκτωρ σε γυρεύει.
Όχι για κακό, αλλά για να σε στηρίξει.
Ο Ασωπός σε γυρεύει επίσης, για να σε "πληρώσει" για τη συνεισφορά σου στο κουκούλωμα.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα μη χασεις τον υπνο σου γιατι θα την βλεπεις για πολυ καιρο ακομα.
κουκουλωματα κανει η κυβερνηση οχι η αντιπολιτευση.

Βοιωτικά είπε...

Τελευταίε ανώνυμε να διευκρινίσουμε ότι ο πρώτος ανώνυμος είναι άλλος απο τον δεύτερο, όπως μπορείς να καταλάβεις απο το γεγονός ότι και τα δύο σχόλια δημοσιεύτηκαν ταυτόχρονα.
Για τα υπόλοιπα θα δούμε σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

κανένα πρόβλημα, απαντησα και στους δυο και εαν επιμένουν εδώ είμαστε για να διευκρινήσουμε τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάτε να κάνετε καμιά δουλίτσα;
Τέτοιες μαλακίες λέτε και κατηγορείτε τον κόσμο γι αυτό και τα ποσοστά σας θα είναι ακόμη πιο κάτω. Με ανακρίβειες και λάσπη δουλειά δεν γίνεται. Όποιος έχει στοιχεία τα πάει εκεί που ξέρει.
Και εσείς κ/υριοι των Βοιωτικών που ξέρετε ότι τα σχόλια 3:11 είναι απο 2 διαφορετικούς; Μην μας πείτε ότι τα βλέπετε γιατί αυτό δεν γίνεται με τίποτα