Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Μαλλιά -κουβάρια για την παραχώρηση του γηπέδου στον Λεβαδειακό

Χωρίς αποτέλεσμα, αλλά με μεγάλη ένταση, έκλεισε η συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Λιβαδειάς για την παραχώρηση του Εθνικού Σταδίου στον Λεβαδειακό.
Οι αντιρρήσεις είχαν σχέση με την διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα του γηπέδου για την άθληση όλων των δημοτών και των αθλητικών ομίλων.
Δείτε και εδώ: "Παίρνω τον Λεβαδειακό και φεύγω" απειλεί ο πρόεδρος

Σχόλιο:
Παράλληλα με την καλή πορεία του Λεβαδειακού τα τελευταία χρόνια, παίζεται ένας χορός κρατικών επιχορηγήσεων αλλά και προβληματικής διαχείρησης απο την πλευρά του Δήμου Λιβαδειάς. Το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να απορροφήσει χρηματοδοτήσεις και να εκτελέσει έργα, δεν αποτελεί πειστικό επιχείρημα για την παραχώρηση του γηπέδου όπως ακούσαμε να επιχειρηματολογεί ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Γκριτζάπης. Αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα, δεν μπορεί να το επικαλείται : Με την ίδια λογική, όλα τα προηγούμενα χρόνια η προβληματική διαχείριση, οι μίζες, η τακτοποίηση ημετέρων, αποτέλεσαν επιχείρημα για να ιδιωτικοποιούνται δημόσιες επιχειρήσεις και δημόσιοι χώροι απο τους εκάστοτε κρατούντες.
Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή.
alzheimer

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Ανώνυμος είπε...

Μαντέψτε ποιός κάνει δουλειές με τον πρόεδρο.... Είναι απλό και κάνει νιάου στα κεραμίδια