Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πιο ισχυρή η παρουσία γυναικών στη Βουλή - 44 εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πιο ισχυρή θα είναι από σήμερα η παρουσία γυναικών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Συνολικά, θα ορκιστούν 68 γυναίκες έναντι των 60 που πήραν το χρίσμα μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012, όπου και είχε σημειωθεί αύξηση 20% στη γυναικεία εκπροσώπηση από τις εκλογές του 2009.
Εκ των 68 γυναικών που ανέδειξε η χθεσινή κάλπη, οι 44 εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, 10 με τη Νέα Δημοκρατία, 4 με το ΚΚΕ, 3 με το «Ποτάμι», 3 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, 2 με το ΠΑΣΟΚ και 2 με τη Χρυσή Αυγή. 
 Η αναλογία των γυναικών στην προηγούμενη Βουλή ισοδυναμούσε με το 1/5 των εδρών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
Είναι υπεύθυνος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: Lfdsloans@outlook.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.