Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστίες προς τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων


ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Λιβαδειά, 8 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα στη Λιβαδειά» οι οποίες ξεκίνησαν με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 12 Δεκεμβρίου 2014 και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 με τις Ουράνιες Ευχές.
Προσπαθήσαμε οι φετινές εκδηλώσεις εκτός του εορταστικού χαρακτήρα να είναι προσανατολισμένες κυρίως στη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών, στην παρουσίαση των εθίμων των Χριστουγέννων, στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην ανάδειξη του κοινωνικού έργου φορέων του Δήμου μας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη στήριξη των συλλόγων, των φορέων και των επιχειρηματιών της πόλης μας και σε αυτούς οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς, τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία των ευχετήριων καρτών και της αφίσας, τους αθλητές της πόλης μας για τη συμμετοχή στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο «1ο κυνήγι του κρυμμένου Αϊ Βασίλη», τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς, το Τροφώνειο Ωδείο, τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς, τα Οικοτροφεία του ΕΚΕΨΥΕ Λιβαδειάς, το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Θεραπειών για παιδιά «Εξέλιξις», την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Βοιωτίας, το Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς (τμήματα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Αισθητικής), το Μορφωτικό Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου, το Σύλλογο Μικρασιατών Βοιωτίας, το Σύλλογο Γυναικών Ζαγαρά, τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς, το Σύλλογο Ευρυτάνων «Τα Άγραφα», το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, το Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς «ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ», το Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, το 1ο,3ο, 6ο Δημοτικά Σχολεία Λιβαδειάς και το 4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, το Σύλλογο Μικρασιατών Θήβας, το Εικαστικό Εργαστήρι της Μαίρης Ανδριτσοπούλου και Δήμητρας Πούλου, τη σχολή ζωγραφικής Art House της Εύας Ρέντζου, την κα Έλλη Τσαμπά, την κα Αγγέλα Καρατράντου, την κα Εύα Μαρίνη, την κα Ουρανία Μακρή, την κα Σταυρούλα Γουργιώτη, την κα Μαρία και Ζωή Καρακεκέ, την κα Ελένη Καλέγκα, τις σχολές χορού Burn the Floor και Duende, το Σωματείο Εστίασης Λιβαδειάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς.
Επίσης ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους τα καταστήματα: Bellissimo, Il Forno, Εσπέρια, Χάριτες, Ζαννιάς, Ψωμί και Ελιά, Φούρνος Πολυτάρχου, Βανίλια, Croissant Πέτρου, Γεφυράκι, Παντοπωλείο Άννας Οικονόμου, Οινοποιείο «Κελάρια Παρνασσού», Άποψη, Planus, Πλαίσιο, Δωράκι, El Sueno, 1900, Marbil, Εργαστήρι, Glossy, Κατάστημα Γιάννας Κωτσαδάμ.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους: τους εργολάβους οικοδομών κ. Σωτήριο Αυγέρη και κ. Κώστα Παπαδημητρόπουλο, τον αλουμινοκατασκευατή κ. Ηλία Πούλο και το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Λιβαδειάς.
Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου για τη δημιουργία της εορταστικής ατμόσφαιρας που όλοι είχαμε ανάγκη.
Όλοι μαζί καταφέραμε να γιορτάσουμε δημιουργικά και με ανθρωπιά τις φετινές γιορτές.

Έγινε η αρχή. Η πείρα που αποκτήθηκε θα μας κάνει συνεχώς καλύτερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: