Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Ιστορικά το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ο χώρος που εξέφρασε τους αγώνες και το αίτημα της Αλλαγής των ευρύτερων δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων. Από το σημείο αυτό πρέπει να αρχίσουμε και σήμερα.
Με θέσεις πολιτικής και όχι φιέστες, με προσωπικές διαδρομές και τακτικισμούς.
Με σεβασμό απέναντι στην προσπάθεια και αγωνία της κοινωνίας απέναντι στην κρίση που τσάκισε γενιές, με σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που οφείλουμε να του επιτρέψουμε το δικαίωμα να εκφραστεί, να συμμετάσχει και να αποφασίσει, γιατί, η ενότητα μας δεν είναι αποφάσεις κορυφής.
Η κοινή προσπάθεια της νέας Αλλαγής απαιτεί ξεκάθαρες απαντήσεις σε νέα ιστορικά διακυβεύματα, όχι μόνο με πολιτικές απέναντι στην κοινωνική ανισότητα και την φτώχεια, αλλά και απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και λειτουργιών, υπονόμευση που λειτούργησε και ως αφετηρία της κρίσης που ζήσαμε και ζούμε.
Η κοινή προσπάθεια της νέας Αλλαγής απαιτεί συμμετοχή.
Στην κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε τόσο για τη πατρίδα όσο και το κίνημα μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βάζοντας στην άκρη το κλίμα αβεβαιότητας που κυοφορείται τόσο από κόλπους της κυβέρνησης όσο και από την πλευρά της αντιπολίτευσης που στο βωμό της εξουσίας λαϊκίζει χωρίς να υπολογίζει τα όσα έχουν βιώσει οι Έλληνες πολίτες τα χρόνια της κρίσης.
Εάν το εγχείρημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι επιτυχές τότε πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και να δώσουμε τη μάχη για το κίνημα μας στις εθνικές εκλογές ενωμένοι αφήνοντας πίσω όλοι τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους τακτικισμούς που μας έφεραν στο σημερινό σημείο απαξίωσης από μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση εάν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαιτούμε ανοιχτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ για όλα τα μέλη και φίλους του κινήματος που αγωνιούν για το μέλλον της παράταξης μας.
Στο συνέδριο αυτό πρέπει να ακουστούν όλοι και να αποφασιστούν οι πολιτικές που θα ακολουθήσει το κίνημά μας ώστε να γυρίσει στις αρχές που μας αρμόζουν. Στις ΑΡΧΕΣ της 3ης του Σεπτέμβρη.
Θα πρέπει να συναποφασίσουμε για όλα ακόμα και για την εκλογή νέας ηγεσίας .
Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: