Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κατά της αξιολόγησης και ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχοβας-Αντίκυρας


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς ενημερώνει τους συναδέλφους εργαζομένους τα εξής:
Σήμερα και κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , ως αντίδραση για το γνωστό πλέον θέμα του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων και για το θέμα της μη έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης» , με αφορμή την αρνητική απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου , εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος ...ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ κ. Γεωργακός και δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εναντίον τόσο της δήθεν αξιολόγησης , όσο και του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων , που ήδη έχουν κριθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας , που ως αποτέλεσμα θα έχουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Δήμων.
Ο κ. Γεωργακός ξεκαθάρισε  ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη , αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον Δήμαρχο κ. Γεωργακό για την παρέμβασή του αυτή και ευελπιστεί να είναι και στο μέλλον συνοδοιπόρος με τους εργαζόμενους , πάντα με κοινό γνώμονα μας την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

                                                                ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                          ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: