Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή παράδοσης - παραλαβής του Δήμου Λεβαδέων.

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 01-09-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Λεβαδέων η καθιερωμένη τελετή παράδοσης – παραλαβής του Δήμου Λεβαδέων.
Μετά την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας παράδοσης και παραλαβής από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Νικόλαο Παπαγγελή στη νέα Δήμαρχο κα Γιώτα Πούλου, η Δήμαρχος Λεβαδέων προέβη σε σύντομες δηλώσεις.
Κατ’ αρχάς, ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα της ως Δημάρχου Λεβαδέων, ευχαρίστησε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο της νέας δημοτικής αρχής.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων υπογράμμισε ότι η νέα δημοτική αρχή αρχίζει να εργάζεται από σήμερα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου και έδωσε το στίγμα για το πρόγραμμα εργασιών των δύο πρώτων μηνών. Επεσήμανε ότι η νέα Δημοτική Αρχή κάθε μήνα θα επικεντρώνεται σε κάποιο από τα μεγάλα θέματα του Δήμου. Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή της Διοίκησης του Δήμου με την εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και των εκπροσώπων σε όλα τα όργανα της Διοίκησης και ταυτόχρονα θα υπάρξει άμεση ενασχόληση με υπηρεσιακά θέματα του Δήμου ώστε οι Υπηρεσίες του να καταστούν πιο αποτελεσματικές προς όφελος των Δημοτών.
Ζήτησε από τους δημότες να είναι αυστηροί στην κριτική τους απέναντι στη νέα δημοτική αρχή σε ότι αφορά στις προγραμματικές δεσμεύσεις της, για τις οποίες ξεκινά να εργάζεται ήδη από σήμερα.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Καλλιαντάσης, καθώς και οι απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Αποστολίδης και Κωνσταντίνος Ρούτης, καθώς και ο πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Καραμάνης συνεχάρησαν τη νέα δημοτική αρχή, ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο της και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα της για να προσφέρουν όποια βοήθεια τους ζητηθεί.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας της Δημάρχου Λεβαδέων με τους δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες όπου και συζητήθηκαν οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για την έναρξη της υλοποίησης του έργου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: