Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Λεηλασία!

Λεηλασία! Πούλησανε κτίρια στον Λάτση, τα οποία μετά τα νοικιάσανε από τον ίδιο !

Απο το "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" περάσαμε στο
"ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ" και από εκεί στο
"ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ
"
- Εισέπραξαν 145 εκ. και θα καταβάλουν για ενοίκια 280!
 - Τα 145 εκ πάνε κατευθείαν στους δανειστές!!

Η είδηση, δεν είναι σημερινή, αλλά πέρασε στα ψιλά....

Την απόκτηση 14 ακινήτων από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε επισήμως η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, με την ταυτόχρονη
εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη.  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε περίπου 189.000 τ.μ.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για το ακίνητο... που στεγάζει το υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, το ακίνητο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί που στεγάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το κτίριο της ΓΑΔΑ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.
Το οικονομικό αντάλλαγμα που καταβλήθηκε από την εταιρία ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα είναι 14,05 εκατ. ευρώ.(politikanet.gr) 14,05 Χ 20 = 281 ΕΚ. ΕΥΡΩ
Έτσι ο ιδιώτης έκανε μία ασφαλή επένδυση, αφού, σε δέκα χρόνια θα έχει αποσβέσει το κόστος κτήσης, και έχει άλλα τόσα κέρδη, για τα επόμενα δέκα χρόνια, σίγουρα!
Θα πει, κάποιος ΜΗ ΚΡΑΤΙΣΤΗΣ.....Καλά κάναμε, βάλαμε στο δημόσιο ταμείο χρήμα, ρευστό!
Αμ, δε! Ακούστε εδώ σήμερα, τι είπε ο Σταύρος Λυγερός

Από τον anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: