Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από τη Γιώτα Πούλου

Ευχαριστήριο

Δώσαμε ένα δύσκολο, δυνατό και έντιμο αγώνα.
Η νίκη δεν ανήκει μόνο σε μάς, στη ¨δυναμική συνεργασία¨, ανήκει σε όσους μάς πιστέψατε και μάς τιμήσατε με την ψήφο τους.
Η νίκη αυτή, ανήκει σε όλο το Δήμο Λεβαδέων.
Ευχαριστώ ολόψυχα όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, που έδωσαν τον αγώνα για το καλό του Δήμου, καθώς και όλους τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους με κοινό στόχο και σκοπό ένα Δήμο Λεβαδέων αντάξιο της ιστορίας του.
Η ανάληψη της διοίκησης του Δήμου αποτελεί για μας ευθύνη και δέσμευση για την υλοποίηση του προγράμματος που συνδιαμορφώσαμε και επικυρώσατε με την ψήφο σας. Όλοι μαζί, με προτεραιότητα στην αλληλεγγύη, με ένα νέο μοντέλο Δημοτικής Διοίκησης, με διαφανείς μηχανισμούς δημοκρατικού ελέγχου και τακτικού δημόσιου απολογισμού, θα δημιουργήσουμε ένα Δήμο οικονομικά, λειτουργικά και θεσμικά ισχυρό που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους πολίτες.
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι η αρχή της δυναμικής συνεργασίας μας.
Γιώτα Πούλου 30-5-2014

dynamikisynerg_site740ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η «δυναμική συνεργασία» και η Γιώτα Πούλου προσωπικά, ευχαριστούν όλους τους δημότες για την εκλογική νίκη της 25ης Μαΐου και την ανάδειξή τους ως νέα δημοτική αρχή.

Η μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων συμβούλων στις εκλογές αποδεικνύει την διάθεση συμμετοχής στα τοπικά πράγματα και έχει ως θετικό αποτέλεσμα την ανάδειξη νέων, άφθαρτων και κοινωνικά καταξιωμένων ανθρώπων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής  αποδεικνύει ότι με την ενότητα και τον διάλογο μπορούμε να πετύχουμε. Όπως πετύχαμε την ανατροπή του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής έτσι μπορούμε όλοι μαζί, να αντιστρέψουμε τη φθίνουσα πορεία του Δήμου μας, της Λιβαδειάς και των χωριών μας.

Η πανηγυρική νίκη δεσμεύει τη νέα Δημοτική αρχή να συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας, τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς, όλους τους δημότες. Την υποχρεώνει επίσης στη τήρηση των προγραμματικών της εξαγγελιών, της διακήρυξης και του προγράμματός της, με τακτική δημόσια λογοδοσία.

Παρά τα κρίσιμα προβλήματα του Δήμου, μπορούμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε συστηματικά, υπεύθυνα, δημιουργικά και με αισιοδοξία για την επόμενη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: