Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και οι μεταρρυθμίσεις που ονειρεύονται



Κραυγή αγωνίας…σε ετικέτα φορέματος

«Αναγκάζομαι να δουλεύω εξουθενωτικές ώρες». Αυτό το σημείωμα ήταν ραμμένο στην ετικέτα ενός φορέματος που αγόρασε μία 25χρονη κοπέλα από κατάστημα ρούχων στο Σουόνσι.
Η κραυγή αγωνίας ήταν ραμμένη δίπλα από την ετικέτα της εταιρείας και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι αναγκάζονταν να δουλεύουν αρκετές ώρες στο εργοστάσιο παραγωγής.
 
Η Ρεμπέκα Γκάλαχερ που ψώνισε το φόρεμα ανέφερε στην εφημερίδα «The South Wales Evening Post»: Ακούς τόσα πολλά πράγματα για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτά τα εργοστάσια, με έκανε να αισθανθώ ένοχη και να μην ξαναφορέσω αυτό το φόρεμα».  
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι θα ήταν ευγνώμων αν η γυναίκα επέστρεφε το φόρεμα και έτσι ερευνούσαν περαιτέρω την υπόθεση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΑΣ ΤΙΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΓΤΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...