Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

"Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα" Συνάντηση με αντιπροσωπεία από τα σωματεία των εργαζομένων στο Δήμο Θηβαίων

      ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ
Συνάντηση με αντιπροσωπεία από τα σωματεία των  εργαζομένων στο Δήμο Θηβαίων είχε την Μεγάλη Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Γιάννης Κόρδατζης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος άκουσαν τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο Δήμο. 
Οι συνδικαλιστές, αρχικά, αναφέρθηκαν στο δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει όποιος εκλεγεί Δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, δεδομένου ότι η οικονομική κατάσταση είναι ασφυκτική. Τόνισαν την οικονομική στενότητα που έχει ο Δήμος η οποία αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της περιοχής και στη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του. Αναφέρθηκαν στη μείωση των μισθών τους καθώς και στην ανασφάλεια που νιώθουν για τη σταθερότητα της εργασίας τους εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται.
   Από την πλευρά του ο κ. Κόρδατζης τόνισε την αποφασιστικότητα του συνδυασμού να συγκρουστεί με αυτή την πολιτική που έφερε την κοινωνία και τους πολίτες της σε απόγνωση.
"Η σύγκρουση με αυτές τις αυταρχικές, ληστρικές και ισοπεδωτικές λογικές της σημερινής κυβέρνησης έναντι της Αυτοδιοίκησης, είναι και η διαφορά της παράταξής μας σε σχέση με τις άλλες δημοτικές κινήσεις που δηλώνουν ανεξάρτητες. Διότι εμείς δεν είμαστε ανεξάρτητη δημοτική κίνηση. Έχουμε πολιτική ταυτότητα και δεν είναι άλλη από την ταυτότητα των συμφερόντων των δημοτών, συμφέροντα που αφορούν τους πολλούς, συμφέροντα που σήμερα συνθλίβονται εξαιτίας των μνημονίων και των αιματηρών οικονομικών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ», τόνισε στον επίλογό του ο υποψήφιος Δήμαρχος δηλώνοντας, ταυτόχρονα, αισιοδοξία για τη μελλοντική πορεία της Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: