Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καλεί στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ το Σάββατο 10 /9.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εργαζόμενες/-οι , ΄Ανεργοι , Συνταξιούχοι
Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλει τα συνεχιζόμενα απαράδεκτα αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση εις βάρος του λαού και απευθύνει προς όλους τους πολίτες ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2011.
Εμείς, από την πρώτη στιγμή, κάναμε Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας, ενάντια στο Μνημόνιο, μια πολιτική κίνηση για να δείξουμε την αντίθεσή μας και να τονίσουμε και την αναποτελεσματικότητα των μέτρων αυτών , τα οποία έχουν σαν μόνο στόχο να οδηγήσουν στην εξαθλίωση το λαό, να μην πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες, αυτοί που λυμαίνονται τον τόπο και που ακόμη σε περίοδο κρίσης κερδίζουν .
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα που ανήκουν πολιτικά να αντιδράσουν με όποιο τρόπο κρίνουν αυτοί και να πάψουν να ρίχνουν τις ευθύνες είτε στα Συνδικάτα, είτε στα πολιτικά κόμματα.
Οι εργαζόμενοι διαφωνούν και αντιδρούν στις αντεργατικές, ασφαλιστικές ανατροπές, στις μειώσεις Συντάξεων, στις Ανατροπές στα ΒαΕ.
Την κρίση και τα χρέη να τα πληρώσουν οι Βιομήχανοι και οι Τραπεζίτες που τα δημιούργησαν , όχι οι Εργαζόμενοι και οι Συνταξιούχοι.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Όλοι μαζί για την Ανατροπή!
Όλοι στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ και στον Αγώνα!
Σας ενημερώνουμε , για την μεταφορά των εργαζομένων της Επαρχίας μας στη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς το Σάββατο 10/9/2011 ώρα 8.30΄ το πρωί.΄Οσοι συνάδελφοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα
τηλέφωνα : 22610 28344 και 22610 23912.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ               ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: