Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΕ Γραμματεία Λιβαδειάς

Δελτίο τύπου
Την Τετάρτη 1η του Ιούνη στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης του ΠΑΜΕ ενάντια σε όλες τις πληρωμές στα νοσοκομεία, ιδιαίτερα στο χαράτσι-εισιτήριο των 5 € , έγινε αποκλεισμός των Ταμείων του Γ. Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Η ενέργεια αυτή βρήκε την θερμή ανταπόκριση τόσο των ασθενών όσο και των εργαζομένων. Όλοι εκφράζουν την οργή τους και την διάθεσή τους να αγωνιστούν για να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο Λιβαδειάς με την μεταφορά τμημάτων του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αντίθετα διεκδικούν να αναβαθμιστεί και οι παροχές του να είναι δωρεάν για το λαό.
Επίσης κλιμάκια του ΠΑΜΕ έκαναν εξορμήσεις στον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, τα ΕΛΤΑ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπου κάλεσαν τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ, να αντισταθούν στην λαίλαπα  των ιδιωτικοποιήσεων και των νέων μέτρων.
Την Παρασκευή  3 του Ιούνη στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα, εκπρόσωποι  του ΠΑΜΕ θα κάνουν περιοδεία σε εργασιακούς χώρους  . Το βράδυ στις 8μ.μ. διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά.
Επίσης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούν σε γενική απεργία όταν έρθουν τα μέτρα σφαγής του λαού κυβέρνησης , Ε.Ε. στη Βουλή.
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: