Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Απορία- Υπόμνηση αναγνώστη ...

 (11-11-2009). Τότε η Αγάτσα και οι άλλοι/ες βουλευτές έταζαν στους συνδικαλιστές, λαγούς με πετραχήλια κι αυτοί πρόσφεραν με αυταπάρνηση την υποστήριξή τους, ορκιζόμενοι πίστη και υποταγή.
Σε 15 μήνες ήρθαν τα πάνω -κάτω .... και πού είσαι ακόμα ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάνε αυτά. Τώρα ακόμη κι αν περπατάμε χωριστά, πρέπει και μπορούμε να αγωνιζόμαστε μαζί, για εμάς και τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω ότι οι αξιολογικές κρίσεις χωρίς γνώση και στοιχεία χαρακτηρίζουν το πολιτικό ήθος του γράφοντα!! Κρίμα γιατί κάποτε η Αριστερά διακρινόταν για το ήθος της. Κάποτε, όμως. Κρίμα για το τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστε των 11:30: στο σπίτι του κρεμασμένου, αλλά και της Siemens, του Βατοπαιδίου, του χρηματηστηρίου, των υποβρυχίων, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του παρ' ολίγον αρχηγού Άκη κ.α., κ.α., δε μιλάνε για σχοινί.
Στο σπίτι του ΠΑΣΟΚ δε, είναι γνωστό σε όλους, πως το ήθος έχει εκπαραθυρωθεί, λίγο πριν από τις όποιες αριστερές του αναφορές.
Ίσως φταίει αυτός -ο πως τον είπανε; "ιος" του νεοφιλελευθερισμού, ή αυτός της μίζας.
Αναμένουμε να διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες, αν οι πράσινοι βουλευτές του νομού έχουν προσβληθεί ... και επιπλέον αν έχουν μολύνει και τις παρέες τους.

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστε των 12:11: αγνοείς τους γνωστούς "αριστερούς" γυμνοσάλιαγκες της εξουσίας που έχουν πουλήσει τα πάντα για κάτι ψίχουλα, ίσως κάποια θέση διευθυντή, κάτι..... Εεε, πως είπατε; Γνωστοί-άγνωστοι!!!
Η άγνοια σκοτώνει................

Ανώνυμος είπε...

OXI ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.
ΑΝΤΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ!!!!