Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Aλλαγή φρουράς στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς



Συνταξιοδοτήθηκε και αποχωρεί ο επί 12 χρόνια πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, Ν. Παπαναγιώτου, που οργάνωσε μόνος του αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, το απόγευμα της Τετάρτης στο Συνεδριακό Κέντρο της Λιβαδειάς, προκειμένου πολιτικοί, αιρετοί, συνδικαλιστές και συνεργάτες, να τον τιμήσουν για τη δράση του την οποία όπως φαίνεται θα διεκδικήσει να συνεχιστεί και απο άλλες θέσεις.

Ο Ν. Παπαναγιώτου, συνδικαλιστής απο την Αλουμίνιο της Ελλάδος, έγινε στη συνέχεια Νομαρχιακός Σύμβουλος σε ένα θεσμό που είναι αρμόδιος για τη λειτουργία μεταξύ άλλων και του Αλουμινίου της Ελλάδος . Το τελευταίο τιμωρήθηκε για σωρεία περιβαλλοντικών παραβάσεων απο τους επιθεωρητές του ΥΠΕΧΩΔΕ και μόνο τον προηγούμενο χρόνο είχε 3 θανατηφόρα εργατικά δυστυχήματα και σοβαρά συμβάντα.
Ο αντικαταστάτης του θα αναδειχθεί από το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ερχόμενης εβδομάδας που όπως λέγεται θα είναι ο Γ. Σταθάς.
Διόρθωση: Απο λάθος αναφέρθηκε ότι ο κ.Ν. Παπαναγιώτου ήταν ανάμεσα στους αναφερόμενους στο πόρισμα Ρακιντζή, ενώ στην πραγματικότητα το πόρισμα αφορούσε τον κ.Δήμο Παπαναγιώτου, επίσης Ν.Σ..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα στους υπεύθυνους του πορίσματος είναι ο πρώην αντινομάρχης Δήμος Παπαναγιώτου και όχι ο πρόεδρος του Ε.Κ. Νίκος Παπαναγιώτου. Πρέπει να αποκαταστήσετε την αλήθεια

Βοιωτικά είπε...

Ζητάμε συγνώμη θα το αποκαταστήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Με έκπληξη διάβασα στην ιστοσελίδα σας ότι είμαι ανάμεσα σε αυτούς για τους οποίους αναζητήθηκαν ευθύνες για το έγκλημα του Ασωπού από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή.
Σας γνωρίζω ότι ουδεμία σχέση έχω, θα ήταν άλλωστε παράλογο ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς να είναι αναμεμειγμένος σε θέματα περιβάλλοντος, στα οποία έχω δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία.
Είναι συνωνυμία και παρακαλώ όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια.
Ευχαριστώ!
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Βοιωτικά είπε...

Kύριε Παπαναγιώτου, όπως είχαμε απαντήσει είχαμε ήδη κάνει τη διόρθωση και μάλιστα με το σχετικό μήνυμα.

Βοιωτικά είπε...

Θα θέλαμε όμως να σας επισημάνουμε οτι με τη δήλωσή που κάνετε αδειάζετε ως "αναμέμειγμένους" τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.