Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Παρουσίαση βιβλίου του Γ.Κατσιμπάρδη


Ηχηρά ονόματα, περιλαμβάνονται στην πρόσκληση στην εκδήλωση ενός ακόμη βιβλίου του Γ.Κατσιμπάρδη, η οποία στάλθηκε εδώ και αρκετές ημέρες σε πολλούς αποδέκτες στο νομό μας. Μάλιστα στο οπισθόφυλλο της πρόσκλησης περιλαμβάνονται δύο πολύ επαινετικά σχόλια -αποσπάσματα απο τον πρόλογο του βιβλίου που υπογράφονται απο τους Βασίλη Βασιλικό και Κώστα Γεωργουσόπουλο. Με τόσους επαίνους και τέτοιες συμμετοχές, μάλλον θα πρέπει να έχουν βελτιωθεί πολύ οι συγγραφικές επιδόσεις του κ.Κατσιμπάρδη...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο πρωην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων έχουν την χαρά και την τιμή νας σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου » ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΜΥΘΩΝ» που θα γίνει στη Θήβα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων (απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο) το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7:00 μμ.
Το δίτομο αυτό βιβλίο θα παρουσιάσουν:
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, βουλευτής της "Ν.Δ" , πρώην υπουργός, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Ο Φώτης Κουβέλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, κριτικός θεάτρου, λέκτωρ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών
Ο Βασίλης Βασιλικός, συγγραφέας
Η Μαρία Γιανακάκη, ζωγράφος
Ο Νίκος Σβίγγος, δήμαρχος της Θήβας
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος θα βραβευθεί από το Πνευματικό Κέντρο και από τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη για το συγγραφικό έργο του και τη γενικότερη προσφορά του στην Ορθοδοξία και τον ελληνικό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: