Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ψηφοφορία ...


Μετ’ εμποδίων η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ, προσωρινή διακοπή λίγο μετά τις 10.30 λόγω τεχνικών προβλημάτων. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο, το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΤΕ κατέρρευσε από την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών και μέχρι την αποκατάστασή του η διαδικασία θα συνεχίζεται με χειρόγραφο τρόπο μόνο από τις καταστάσεις μελών.  

Η ψηφοφορία  θα παραταθεί μέχρι τις 8 μ.μ.,

1.584 εκλογικά τμήματα έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, και η προσέλευση των ψηφοφόρων μέχρι αυτή τη στιγμή  είναι παρά  πολύ μεγάλη ...

«Από αύριο ξεκινά μια νέα εποχή για την παράταξη και την Ελλάδα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο. Για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα υπέρ μιας μεγάλης κεντροδεξιάς μίλησε από το Μετς η Ντόρα Μπακογιάννη. Αιχμές για υπονόμευση της υποψηφιότητάς του άφησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Εύχομαι η ΝΔ ενωμένη και δυνατή, υπό τη νέα της ηγεσία, να πρωταγωνιστήσει ξανά στα δημόσια πράγματα της χώρας», τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος, Κώστας Καραμανλής. Μετά τη συγκέντρωση του 20% των εκλογικών τμημάτων η ανακοίνωση αποτελεσμάτων, δε θα πραγματοποιηθούν exit poll.ΜΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: