Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

"Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται" στη Λιβαδειά


Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, παρουσιάζει το έργο του Ρομπέρ Τομάς ¨ Οκτώ Γυναίκες κατηγορούνται¨ σε Σκηνοθεσία Ντίνας Μπελή, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 –Ώρα 19:30 στη Θεατρική Σκηνή : Ομίλου Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς
Λίγα λόγια για το έργο……
Είναι χειμώνας. Παραμονές Χριστουγέννων. Ένα σπίτι στην άκρη ενός χωριού κάπου στην Γαλλική επαρχία. Η οικογένεια μαζεύεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Ξαφνικά η υπηρέτρια του σπιτιού ανακαλύπτει το πτώμα ενός άνδρα με ένα μαχαίρι στην πλάτη. Είναι ο κύριος του σπιτιού και ο μοναδικός άνδρας της οικογένειας. Το σπίτι είναι αποκλεισμένο από το χιόνι. Το αυτοκίνητο χαλασμένο. Τα σκυλιά φαρμακωμένα. Η αυλόπορτα κλειδωμένη με λουκέτο.
Οκτώ γυναίκες μόνες και όλες ύποπτες. Όλες αλληλοκατηγορούνται και οι υποψίες πέφτουν πότε στη μια και πότε στην άλλη. Όλες τους έχουν κίνητρο να δολοφονήσουν τον μοναδικό άντρα της οικογένειας. Όλες εκτός από μια.
Παίζουν:
Σουζάννα : Αναστασοπούλου Βίκυ
Πιερρέτα : Άχμεντ Ιμάν
Γκάμπυ : Γεωργιάδου Μαρία
κα Σανέλ : Γκιόκα-Λαγού Ελισάβετ
Αυγουστίνα : Παναγιωτίδη Νατάσσα
Λουΐζα : Παπαδοπούλου Πέλια
Γιαγιά : Ρούβαλη Ελένη
Κατερίνα : Χωνά-Ρούβαλη ΑριάδνηΠοια είναι η ένοχη? Ως το τελευταίο λεπτό κανένας δεν ξέρει. Και τότε έρχεται η αποκάλυψη.
Απο Τα νέα του Στειρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: