Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ο δήμαρχος Θήβας σε ρόλο αντιπολίτευσης!


Σύσκεψη φορέων συγκάλεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Δήμαρχος Θήβας, προκειμένου να ... καταγγείλλει τα χάλια της πόλης του.
Η χαμένη χρηματοδότηση για τα σφαγεία, τα προβλήματα στην οδό Μακαρίου, η οικτρή κατάσταση του Επαγγελματικού Σχολείου, η ελλιπής στελέχωση του ΧΥΤΑ, οι κόμβοι, τα πεζοδρόμια και τόσα άλλα για τα οποία ο δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε εντόνως, θεωρώντας προφανώς ότι άλλοι είναι αρμόδιοι.
Στο στόχαστρό του βρέθηκαν ιδιαίτερα Τσιγγάνοι και μετανάστες προς τους οποίους προφανώς δεν αισθάνεται άλλη υποχρέωση, εκτός απο το να καταγγείλλει την φτώχεια και την αθλιότητα των συνθηκών διαβίωσής τους.
Τέλος με ιδιαίτερη φόρτιση κατήγγειλε την υποβάθμιση της πόλης του σε χάρτες του Επιμελητηρίου Βοιωτίας - οι οποίοι όμως είχαν κυκλοφορήσει προ τετραετίας!
Η συνεισφορά των φορέων στην εκδήλωση ήταν να ακούσουν τα παράπονα του δημάρχου, τα άκαρπα διαβήματα του προς διάφορους αρμοδίους και αναρμοδίους (απο το ΤΕΙ Θήβας, μέχρι τη Νομαρχία και απο την Αστυνομία μέχρι την πρώην Κυβέρνηση κλπ) και τις ελπίδες του απο την νέα Κυβέρνηση, στην οποία θα προστρέξει συνοδευόμενος απο την κ.Τσόνογλου που συμμετείχε στη δημιουργική βραδιά.

Η πρωτότυπη αυτή συμπεριφορά, του δημάρχου Σβίγγου, δεν είναι ανεξήγητη. Είναι ενδεικτική του κακού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, της γκρίνιας για αυταρχική και αναποτελεσματική διοίκηση, της χαμηλής εκτίμησης στην πόλη για τη δημοτική αρχή. Και βέβαια είναι ενδεικτική της έλλειψης σεβασμού προς τους φορείς και τους κατοίκους της Θήβας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΟΜΩΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς τα πολλά δελτία τύπου ή και κάτι περισσότερο;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΟΓΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ, ΤΕΝΝΙΣ κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε μάγκες κοιτάχτε το ΣΥΡΙΖΑ που πάει κατΆ ΔΙΑΌΛΟΥ και αφήστε την δημοτική αρχή και τους φορείς να κάνουν αυτό που μπορούν. Νομίζετε ότι μιλάτε με ηλίθιους; Ή μήπως αν θα είχατε πρόσωπο αρεστό σε εσάς στην δημ. αρχή θα έκανε τα πάντα;
Μπορεί ένας δήμαρχος να λύσει αυτά τα προβλήματα όταν το κράτος ενδιαφέρεται μόνο για Αθήνα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΣΟΚΕ,
ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚοι ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΣΒΙΓΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ;