Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ο Κώστας Στεφάνου, το λεύκωμα και ο Δήμος Λεβαδέων


Ολοκληρώθηκε εχθές η έκθεση " Το γυμνό μέσα από τα καρτ - ποστάλ" στο ισόγειο του Νερόμυλου της Κρύας, όπου παρουσιάσθηκαν σε μεγέθυνση, καρτ – ποστάλ από τη προσωπική συλλογή του Κώστα Στεφάνου από τις αρχές του περασμένου αιώνα με γυμνές ή ημίγυμνες γυναίκες από τις 20 Σεπτεμβρίου.
Η έκθεση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ο Κώστας Στεφάνου παρών και στο τραπεζάκι με το βιβλίο των εντυπώσεων υπήρχε και το λεύκωμα "Λιβαδειά, Ταξίδι Μνήμης".
Γνωρίζαμε ήδη απο την απάντηση του Δημάρχου Τσιφή σε ερώτηση της Γιώτας Πούλου σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ότι το Λέυκωμα φέρεται μεν να έχει εκδοθεί απο τον Δήμο Λεβαδέων, όμως δεν υπάρχει απόφαση για να πληρωθεί, τα αντίτυπα βρίσκονται σε αποθήκη του Δημάρχου (;) αν δεν αστειευόταν και η δαπάνη θα καλυφθεί απο τις πωλήσεις.
Όπως φαίνεται, αυτός που θα πρέπει να το πουλήσει για να πληρώσει το τυπογραφείο είναι ο ίδιος ο συλλέκτης! Είναι δυνατόν; Όπως φαίνεται είναι.
Τέλος δυσάρεστη εντύπωση προκαλεί η έντονη οσμή υγρασίας στο χώρο. Προέρχεται απο τον ένα απο τους δύο χώρους του ισογείου που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Ούτε την καθαριότητα δεν μπορεί να εξασφαλίσει ο δήμαρχος;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα τον κόπο του κ.Στεφάνου, σε λάθος ανθρώπους τον εμπιστεύτηκε.

Ανώνυμος είπε...

οι Λιβαδίτες να δεις σε πόσο λάθος χέρια εμπιστεύθηκαν την πόλη τους