Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Θήβα και Λιβαδειά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προεκλογικές εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ σε Θήβα και Λιβαδειά

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. θα γίνει προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία της Θήβας με ομιλητή τον Αλέκο Καλύβη.

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λιβαδειά, στο καφέ Simon’s στον πεζόδρομο της Μπουφίδου. Θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα ακολουθήσει πολιτική συζήτηση.

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας
29/9/2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Συριζα Λιβαδειάς γιατί κρύβεται στο simons;
"όλοι κάνουν συγκέντρωση" και ο ψω.... χώρια
Θέλει να επιτείνει την μικρή συμμετοχή;

με τον σύριζα είπε...

Σοβαρή πολιτική ανάλυση ανώνυμε. Θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...
ΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

με το σύριζα είπε...

Τι να περιμένει κανείς ανώνυμε απο κάποιον που ούτε το χιούμορ δεν αντιλαμβάνεται;
Ότι δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ πάντως..

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο κόσμος της Αριστεράς - ακόμη και τα μέλη του ΚΚΕ και πολύ περισσότερο ο κόσμος που το υποστηρίζει.- χάρηκαν για τα καλά αποτελέσματα της Αριστεράς στις δύο ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα στη Γερμανία που είναι πολύ σημαντική χώρα της Ευρώπης, διότι υπήρξε επιτέλους μια ρήξη προς τα αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας η οποία εκφράστηκε με το κόμμα «Αριστερά». Βέβαια πολιτικές παρατηρήσεις για το πρόγραμμά του, για την τακτική του κ.λπ. μπορεί να έχει ο καθένας, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα εκλογικά αποτελέσματα είναι θετικά για την Αριστερά στην Ευρώπη.

Και έχουμε τον «Ριζοσπάστη» να χρησιμοποιεί μια απαράδεκτη γλώσσα .. Επί λέξει: «Η Αριστερά της Γερμανίας -ασφαλώς και ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ- έχουν την ίδια στρατηγική με τη σοσιαλδημοκρατία. Βρίσκονται στην ίδια όχθη του συστήματος της εκμετάλλευσης. Για τον καπιταλισμό δουλεύουν και γι αυτόν απολογούνται..» Πέρα όμως από τη γλώσσα, υπάρχει κι ένα επιπλέον ζήτημα. Δηλαδή τι θα προτιμούσε ο «Ριζοσπάστης» στη Γερμανία; Να μην έχει ενισχυθεί η Αριστερά; Δηλαδή να έχει ενισχυθεί το SPD; Να έχει ενισχυθεί η Μέρκελ; Είναι εντυπωσιακό το ότι δεν μπορούν να χαρούν με αυτές τις εξελίξεις. Σε σχέση με το Μπλόκο της Αριστερά στην Πορτογαλία, το οποίο είναι μια εξαιρετικά ριζοσπαστική απόπειρα και η οποία είχε πολύ καλά αποτελέσματα, ο «Ριζοσπάστης» το αποκαλεί «οπορτουνιστικό μόρφωμα».