Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Κινητοποιήσεις εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ


Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο 120ο χλμ στον κόμβο του Μαρτίνου θα προχωρήσουν αύριο, στις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, σύμφωνα με απόφαση που πήραν σε σύσκεψη που είχαν σήμερα στη Λάρυμνα και στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι όλων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, καθώς και εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ. Σήμερα το απόγευμα, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στην παραλία της Λάρυμνας.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στη ΛΑΡΚΟ, τόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων όσο και οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου έδειξαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από το γεγονός ότι δόθηκε εντολή να κλείσουν και να σφραγιστούν όλα τα καμίνια του εργοστάσιου και ουσιαστικά να σταματήσει η παραγωγική διαδικασία και κυρίως να σταματήσει η λειτουργία του εργοστασίου.
«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτή η απόφαση έχει στόχο την πλήρη απαξίωση του εργοστασίου για να περάσει σε χαμηλή τιμή σε χέρια ιδιώτη», ανέφερε ο γραμματέας του μεγαλύτερου σωματείου της ΛΑΡΚΟ Γιώργος Κατσάρας.

Πηγή:Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: