Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Κ. Καραμανλής: «Διεθνή προσπάθεια για τη διάσωση του περιβάλλοντος»

Στην καμπάνια που σκεφτόμαστε να αναλάβουμε κατά της αποχής στις Ευρωεκλογές αποφασίσαμε να σας δίνουμε λόγους για να πάτε να ψηφίσετε. Διαβάστε λοιπόν τι είπε ο πρωθυπουργός ΣΗΜΕΡΑ, μιλώντας στο συνέδριο «Η κλιματική αλλαγή ως πρόκληση για τις μελλοντικές γενιές» :

Τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη δράση για τη διάσωση του περιβάλλοντος.
«Χρειάζεται διεθνή προσπάθεια, πολιτική παρέμβαση και συντονισμένη κίνηση προς τα εμπρός για τη διάσωση του περιβάλλοντος», τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας σήμερα το πρωί στο διεθνές συνέδριο «Η κλιματική αλλαγή ως πρόκληση για τις μελλοντικές γενιές».
Ο κ. Καραμανλής είπε ότι «αν δεν δράσουμε άμεσα η εξέλιξη της περιβαλλοντικής υποβάθμισης κάποια στιγμή μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη».
Τόνισε ακόμη ότι θα πρέπει «να επενδύσουμε στη νέα οικονομία με σεβασμό στο περιβάλλον και αναφέρθηκε στις δράσεις που έχει αναπτύξει η κυβέρνηση για τη διάσωση του περιβάλλοντος στη χώρα μας».kathimerini.gr
Αν δεν τρομάξατε ακόμη αρκετά ώστε να πάτε τρέχοντας στην κάλπη, να σας βοηθήσουμε λίγο:
Τι να πρωτοθυμηθούμε απο την εκστρατεία της Κυβέρνησης για τη σωτηρία του περιβάλλοντος; την εκτροπή του Αχελώου; την αποβολή απο το Κυότο γιατί δεν μετρούσαμε τη ρύπανση; τις πυρκαγιές και το καζίνο της Πάρνηθας; την απόπειρα για μονάδες λιθάνθρακα; την απουσία μέτρων εξοικονόμησης και την πριμοδότηση κάθε πολυεθνικής που φτιάχνει ενεργειακά εργοστάσια; το Mall στον Ελαιώνα; τις παραχωρήσεις δασών και λιμνών στην Εκκλησία; το ότι αγνοούμε που πήγαν εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι τοξικών αποβλήτων; το ότι ακόμη προσπαθούμε να φτιάξουμε ΧΥΤΑ και ανακυκλώνουμε περίπου το τίποτε; το sea-diamond ακόμη εκεί; τα χωροταξικά του κ.Σουφλιά;
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος .... alzheimer

Δεν υπάρχουν σχόλια: