Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς άλλοθι: Sieg Heil, σημαία της Βέρμαχτ και ύμνος στο Τρίτο Ράιχ από τη Χρυσή Αυγή (video)


Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τον ναζισμό και το γερμανικό Τρίτο Ράιχ. Αποκαλυπτικό βίντεο από συγκέντρωση του ναζιστικού μορφώματος δείχνει στελέχη και οπαδούς να υψώνουν το χέρι στον ναιστικό χαιρετισμό και να κραυγάζουν ρυθμικά Sieg Heil, ενώ ο παρουσιαστής – φαλαγγάρχης υμνεί τη "φυλή" και το γερμανικό στρατό κατοχής.
Το ανατριχιαστικό βίντεο φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η "Εφημερίδα των Συντακτών", και περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ της Μάρσιας Τζιβάρα "Burning from Iside" που θα προλβηθεί στις αίθουσες σε λίγες εβδομάδες.
Στο βίντεο αποτυπώνονται στιγμιότυπα από εκδήλωση – συναυλία της Χρυσής Αυγής, όπου ο παρουσιαστής – φαλαγγάρχης με φόντο μια σημαία της ναζιστικής Βέρμαχτ, κραυγάζει: "Για τους ενάρετους πεσόντες. Για το Αίμα! Για την αξιοπρέπεια! Για τη Συνοχή και την αιώνια μακροημέρευση της Φυλής μας! Για τη Φυλή!"
Όταν, λίγο αργότερα, ο φαλαγγάρχης δίνει το παράγγελμα στους συγκεντρωμένους οι οποίοι αρχίζουν να φωνάζουν ρυθμικά "Sieg Heil", γίνεται αντιληπτό ότι οι "ενάρετοι πεσόντες" είναι οι άντρες του γερμανικού στρατού κατοχής.
Περίτρανη απόδειξη της ταύτισης της Χρυσής Αυγής με το ναζισμό, το βίντεο-ντοκουμέντο καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό του σκληρού πυρήνα των χρυσαυγιτών περί πατρίδας, Ελλάδας και ελληνολατρίας.
                        

Πηγή: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: