Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο τύπου του υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Βοιωτίας, ΒασίληΤσιτσιρίγκου

Text shown when image is not displayed

-Θα Ξαναφέρουμε την Ελπίδα...

Διότι ΚΑΙ ξέρουμε ΚΑΙ μπορούμε

Δώστε μας την Δύναμη
 -
23 Ιανουαρίου , 2015
Αγαπητοί φίλοι και φίλες 
Πριν ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές θα ήθελα να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας ώστε να δείτε την σελίδα μου και το βιογραφικό μου

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αριστεράς σε μια πορεία ζωής. Σε μια πορεία ζωής, με κοινωνική προσφορά, με αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημοκρατία, για μια περήφανη Ελλάδα σε μια Κοινωνική και Δημοκρατική Ευρώπη.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της αριστεράς και της ηγεσίας της, για να προσθέσω και εγώ τις δικές επιστημονικές γνώσεις, την  εικοσαετή μου εμπειρία από την δράση στο αναπτυξιακό γίγνεσθαι της Βοιωτίας-όχι μόνο στην σημαντική πολιτική μάχη των εκλογών-αλλά και στις δύσκολες μέρες της αυριανής διακυβέρνησης για την λύση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας μας.
Συμμετέχω όπως  πάντα…για πάντα, με τις αξίες της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της δημιουργίας, του γενικού και δημοσίου συμφέροντος.
Στις 25 Ιανουαρίου 2015, αποχαιρετούμε “τον κόσμο του Χτές”. Αποχαιρετούμε “τον κόσμο της χρεοκοπίας της χώρας”.
Στις 26 Ιανουαρίου 2015, ξεκινάμε “να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο των νέων δυνατοτήτων”. Τον κόσμο της νέας γενιάς σε μια δύσκολη αλλά και γοητευτική πορεία υπό την ηγεσία του Α.Τσίπρα.
Το τολμάμε.

Για να ξαναφτιάξουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Δώστε μας την δύναμη !


   Βασίλης Τσιτσιρίγκος -Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βοιωτίας
                  tsitsirigos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: