Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ελληνας, "ανθρωπόμορφο τέρας" βίασε...


Η σημερινή σύλληψη ενός "τέρατος" (χρησιμοποιώντας καθεστωτικό δημοσιογραφικό λόγο), μετανάστη από ασιατική χώρα, που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη 15 ετών στην Πάρο, έχει προκαλέσει τη μήνη των ελλήνων ρατσιστών και φασιστών, σε όλη τη χώρα, σε σημείο να καλούνται διαδικτυακά προγκρόμ επιθέσεων σε μετανάστες από την χώρα που κατάγεται ο δράστης. Ολοι οι ασιάτες έγιναν βιαστές και παιδόφιλοι, επειδή 1 ομοεθνής τους κατηγορείται ότι βίασε.

 "Ανθρωπόμορφα τέρατα" (όπως λένε και οι δημοσιογράφοι που προωθούν τον φασισμό και τον ρατσισμό στα κανάλια) παιδεραστές και βιαστές δυστυχώς υπάρχουν και πάλι δυστυχώς προέρχονται από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, άσχετα από την εθνική ταυτότητα ή την καταγωγή.

Στον ελλαδικό χώρο, τόσο οι παιδεραστίες όσο και οι βιασμοί, ενώ γίνονταν από πάντα, δύσκολα καταγγέλλονταν, ή έφταναν στα δικαστήρια. Τα τελευταία χρόνια μόνο, έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες κι αυτό περισσότερο γιατί έχουν παύσει να υπάρχουν τόσο κλειστές κοινωνίες, οπότε τα θύματα μπορούν πιο εύκολα να τους καταγγέλλουν χωρίς τον επακολουθούμενο κοινωνικό στιγματισμό.

Έκρινα απαραίτητη την καταγραφή, μερικών μόνο, βιασμών από έλληνες "τέρατα" που έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά και μέσα στο 2012, για να δείξω ακριβώς ότι τα "τέρατα" δεν έχουν εθνικότητα. Οπως επίσης και σε μορφή ενημέρωσης, γι' αυτό ακριβώς το δημοσίευσα τα τοπικά νέα, γιατί οι περισσότεροι βιασμοί από έλληνες, περνάνε στα ψιλά των ΜΜΕ, ή αποκρύπτονται εντελώς.

Έτσι πχ μαθαίνουμε όλοι από άκρο σε άκρο για τον βιασμό της 15χρονης στην Πάρο από μετανάστη, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον παιδόφιλο χρυσαυγίτη Πετράκη από την Ιεράπετρα που είχε βιάσει δεκάδες ανήλικες κοπέλες, ή τους ηλικιωμένους που βίαζαν κατ' εξακολούθηση 2 μικρά κοριτσάκια στην Αρκαδία, ή τον παππού που ασελγούσε στην 6 χρονη εγγονή του στη Ρόδο!!! όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Και στην ελλάδα οι περισσότεροι βιασμοί, οι περισσότεροι αποκρουστικοί και κατά συρροή, γίνονται από έλληνες... κι ας περνάνε στα ψιλά των ειδήσεων, κι ας αποκρύπτονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που σπρώχνουν τον ρατσισμό και τον φασισμό σε πρώτο πλάνο.  

  • Ο έλληνας Πετράκης και χρυσαυγίτης παρακαλώ, κατηγορείται επώνυμα ότι βίαζε και ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του επί σειρά ετών στην Ιεράπετρα . Οι υψηλές γνωριμίες του με κομματικά στελέχη της ΝΔ και τώρα της ΧΑ, έχουν αποτρέψει την σύλληψη του (πληροφορίες)
  • Έλληνας, ανθρωπόμορφο τέρας παιδεραστής, προπονητής στο Ρέθυμνο συνελήφθει για βιασμούς ανηλίκων αγοριών επί σειρά ετών. (πληροφορίες)
  • Ελληνες παιδεραστές 80 ετών καταδικάστηκαν για βιασμό 2 ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών, στο χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας (πληροφορίες)
  • Έλληνας παιδεραστή, 45χρονο δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής», συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης.(πληροφορίες)

  • Έλληνας παιδεραστής ανήλικων αγοριών συνελήφθη στο Περιστέρι. Επωφελούμενος την ιδιότητα του προπονητή πλησίαζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε σε βάρος τους. (πληροφορίες)
  • Έλληνας παιδεραστής στην Κόρινθο,  βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του (πληροφορίες)
  • 4 έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας που απεικόνιζαν ακόμη και βιασμούς βρεφών!!! (πληροφορίες)

  • Έλληνας τέρας, βίαζε κατ' εξακολούθηση τη θετή ανήλικη (15χρονη) κόρη του (πληροφορίες)  
  • Τέρας έλληνας, στρατιωτικός το επάγγελμα, βίασε 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη (πληροφορίες)
  • Ελληνας, επίσης προπονητής στο Ρέθυμνο κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή και επί σειρά ετών (πληροφορίες)
  • Έλληνας βίασε 10χρονο αγόρι στην Λάρνακα και συνελήφθει (περισσότερα)
 Έλληνας ηλικιωμένος ασελγούσε στην μόλις 6 ετών εγγονή του!!! στη Ρόδο, κατ' επανάληψη. (πληροφορίες).

Αναδημοσίευση από το athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: